+31 6 1174 8980 (ma t/m vr. 08:30 - 17:00)

Overkappingen met vouwdaken

https://smallworx.nl/voorzetramen
Met onze fraaie systemen waarin 100% waterdichte en zeer windvaste opvouwbare doeken zjn geïntegreerd, zorgen voor een aangenaam buitenleven in alle seizoenen. Een zon- en regenwering, waaronder het heerlijk vertoeven is. kijk voor meer informatie op design-terrasoverkappingen.nl 

Bel of mail ons voor meer informatie. U kunt ook het aanvraagformulier invullen.

Lamellen overkapingen

Smallworx Sales & Service levert en monteert fraai terrasoverkappingen voor een aangenaam buiten leven. Kantelbare- en verschuifbare lamellendaken, overkappingen met waterdichte vouwdoeksystemen en vaste en schuifbare glasoverkappingen. Alle overkappingen kunnen naar wens worden geconfigureerd voor wandmontage, maar ook volledig vrijstaand.
Kijk voor meer overkappingen op design-terrasoverkappingen.nl 
Op deze site  vindt u alle informatie over onze overkappingen, kunt u ontwerpen en realisaties bekijken.

+31 6 1174 8980 (ma t/m vr. 08:30 - 17:00)

Overkappingen met glasdaken

https://smallworx.nl/over-ons
De bijzndere Vitello overkappingen kunnen in veel verschillende uitvoeringen worden geleverd. Vrijstaand of tegen de gevel gemonteerd, met vast glazen daken of schuifdaken. De schuifdaken zijn leverbaar met manuele- of elektrische bediening.  Met een druk op de knop van de afstandsbediening zijn deze daken geheel of gedeeltelijk openen. Het optimale gevoel van een aangenaam buitenleven.

 

 

Verticale afsluitingen en beglazing

Om een overkapping tot een nog aangenamer verblijf te maken, leveren we ook voor- en zijwanden. Schuifdeuren met en zonder kaders, verticaal elektrisch schuivende ramen, volledig wind- en waterdichte transparante rolschermen met elektrische bediening.