+31 6 1174 8980 (ma t/m vr. 08:30 - 17:00)

Overkappingen met vouwdaken

https://smallworx.nl/voorzetramen
Met onze fraaie systemen waarin 100% waterdichte en zeer windvaste opvouwbare doeken zjn geïntegreerd, zorgen voor een aangenaam buitenleven in alle seizoenen. Een zon- en regenwering, waaronder het heerlijk vertoeven is. kijk voor meer informatie op design-terrasoverkappingen.nl 

Bel of mail ons voor meer informatie. U kunt ook het aanvraagformulier invullen.

Lamellen overkapingen

Smallworx Sales & Service levert en monteert fraai terrasoverkappingen voor een aangenaam buiten leven. Kantelbare- en verschuifbare lamellendaken, overkappingen met waterdichte vouwdoeksystemen en vaste en schuifbare glasoverkappingen. Alle overkappingen kunnen naar wens worden geconfigureerd voor wandmontage, maar ook volledig vrijstaand.
Kijk voor meer overkappingen op design-terrasoverkappingen.nl 
Op deze site  vindt u alle informatie over onze overkappingen, kunt u ontwerpen en realisaties bekijken.

Overkappingen met glasdaken

https://smallworx.nl/over-ons
De bijzndere Vitello overkappingen kunnen in veel verschillende uitvoeringen worden geleverd. Vrijstaand of tegen de gevel gemonteerd, met vast glazen daken of schuifdaken. De schuifdaken zijn leverbaar met manuele- of elektrische bediening.  Met een druk op de knop van de afstandsbediening zijn deze daken geheel of gedeeltelijk openen. Het optimale gevoel van een aangenaam buitenleven.

 

 

A-artwood gereedschapskisten

Om een overkapping tot een nog aangenamer verblijf te maken, leveren we ook voor- en zijwanden. Schuifdeuren met en zonder kaders, verticaal elektrisch schuivende ramen, volledig wind- en waterdichte transparante rolschermen met elektrische bediening.